Jose Mourinho se aşteaptă la un răspuns din partea echipei sale

0

Chelsea s-a chinuit pe terenul celor de la Newcastle în înfrângerea suferită săptămâna trecută (2-1), într-un meci care părea fie încă un pariu câştigat de către londonezi.

Liderii Ligii au suferit prima înfrângere în ultimele 15 meciuri pe St James’ Park şi speră şi revină la formă iniţială pe Stamford Bridge, sâmbătă, împotriva celor de la Hull City.

Mourinho a afirmat: „Răspunsul nostru este jucăm bine şi încercăm câştigăm fiecare meci în parte. Asta am făcut de la începutul sezonului. Rezultatele sunt rezultate, dar ce putem face mai mult? jucăm bine, foarte bine, fără nicio scăpare, cu spirit de echipă şi performanţe individuale. Nu ai cum fii mai bun decât primii din Premier League, prima poziţie în grupă în Liga Campionilor şi sferturi de finală în Capital One Cup.”

Chiar dacă au fost neînvinşi timp de 15 meciuri, Chelsea sunt la numai 3 puncte distanţă faţă de Manchester City şi încearcă rămână în fruntea clasamentului. „The Special One” a adăugat: „Nu ne gândim la ei, ne gândim la noi. Ştim dacă îi vom bate pe Hull City vom fi în fruntea clasamentului.”

Hull a fost prima echipa pe care Mourinho a întâlnit-o în al doilea mandat la Chelsea, când echipa londoneză a învins cu 2-0 pe teren propriu, în August 2013.
Portughezul crede echipa a devenit mult mai bună de atunci, „o echipa complet diferită„.

„Noi suntem echipa mai bună. Sper rezultatul fie acelaşi”, a adaugat managerul portughez.

Florin C.