Cuadrado e aproape de a face cale întoarsa

0

În ultimele zile ziarele din Italia speculează că fotbalistul columbian, Juan Guillermo Cuadrado Bello, momentan jucătorul echipei Chelsea Londra, este aproape de a face cale întoarsă către campionatul italian. Din partea cealaltă se spune că nu va pleca nicăieri.

Columbianul Juana Cuadrado a fost cumpărat de Chelsea astă iarnă într-o afacere care a constat echipa londoneză 33 de milione de euro și cedarea egipteanului Mohamed Salah sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare la sfarșit de sezon. După jumătate de sezon, în care nu s-a remarcat la Chelsea, presa italiană îl pune pe Juan Cuadrado pe lista jucătorilor la care Mourinho este dispus să renunțe în acestă vară. Acest zvon este alimentat de agentul jucătorului care afirmă că Cuadrado este disponibil sub forma de împrumut pentru suma de 3 milioane de euro cu opțiune de cumpărare contra sumei de 25 de milioane.
De serviciile juctorului sunt interesate atât Inter Milan cât și AS Roma care caută un jucator familiarizat cu fotbalul italian.

Pe de alta parte din Anglia, Jose Mourinho a declarat pentru DirectTV Sports că are speranțe mari pentru Cuadrado și că acesta nu va pleca nicăieri în această vară.

Alin Mihuti